Wie zijn wij

Ervaren in vastgoed, bewezen in ontwikkeling

Horatio Vastgoed boogt op decennia aan vastgoedexpertise en kijkt tegelijk fris tegen de markt aan. Wij zijn een trotse ontwikkelaar die gaat voor het mooie evenwicht tussen kwaliteit en een scherpe prijs. Zowel bij aankoop van een object, inkoop bij een leverancier als de verkoop van een object, streven wij naar louter tevreden partijen aan tafel. En daar slagen we simpelweg in.

Dat kunnen we omdat wij in de ontwikkeling echte meerwaarde creëren. Wij schrikken niet terug van krotten, casco of vervallen huizen, funderingsherstel of sloop.

Het biedt de kans helemaal opnieuw te beginnen met hoogwaardige materialen. Wij zijn onderscheidend omdat we anders denken dan de meeste ontwikkelaars, al klinkt dat natuurlijk cliché. Dat ‘anders’ zit bijvoorbeeld in de kennis over en van de makelaardij; de behoefte van de koper én in de werkwijze van de aankopend makelaar. Dat helpt echt.

Als makelaar heeft u in groot Amsterdam genoeg te doen. Dan is het fijn als een ontwikkelaar uw taal en vak begrijpt.

Een ontwikkelaar die snapt dat een makelaar meer zaken tegelijk doet en simpelweg druk is. Het scheelt dan dat Horatio Vastgoed prat gaat op ‘schoon’ vastgoed, waarbij alle juridische zaken vooraf rond zijn. Zo maakt u cleane deals, zonder nazorg of voorbehouden. Niet voor niets werken we samen met een uitbreidend netwerk van makelaars, zowel in aanbreng als in aankoop.

Vaste partners

Start typing and press Enter to search