Identity – Amsterdam

Gelegen in de Amsterdamse Pijp aan de Govert Flinckstraat 111-117 heeft Horatio een vier dubbele benedenhuizen gerealiseerd.

Op de begane grondverdieping gelegen onder vier bestaande panden zat bij aankoop een leegstaande winkelruimte. De fundering van deze vier panden was slecht en moest vernieuwd worden. Door de toevoeging van een kelderbak bestond er een mogelijkheid om vier dubbele benedenwoningen naast elkaar te realiseren met allemaal een eigen identiteit c.q. afwerking.  Project Identity, voorbeeld van een binnenstedelijke transformatie van winkelruimte naar hoogwaardige woonruimte. 

Horatio Vastgoed heeft hier vier woningen toegevoegd aan de woningvoorraad.

OPLEVERING: 
Opgeleverd in 2021

 

KENMERKEN:

Project oppervlak: ca. 520 m²
Aantal eenheden: 4
Aantal verdiepingen: 2
Buitenruimtes: 4

EXTRA’S:

Alle woningen beschikken over een eigen identiteit. 

Locatie

Gelegen nabij het Sarphatipark, de  Ferdinand Bolstraat en het Gerard Douplein in de Amsterdamse Pijp. De Pijp is onderdeel van stadsdeel Zuid.

BUURT:

In de smalle straatjes van het alternatieve De Pijp vind je tal van oosterse eetgelegenheden, traditionele pubs en cafés met terrasjes. Op de Albert Cuypmarkt verkopen de kraamhouders Nederlandse specialiteiten zoals haring en stroopwafels. Bij de Heineken Experience in een voormalige brouwerij ontdek je aan de hand van multimedia de geschiedenis van het bierbrouwen en kun je aan proeverijen deelnemen. Het Sarphatipark in de buurt beschikt over Engelse tuinen met vijvers en gazons.

BETROKKEN PARTNERS