Van Hogendorpstraat 168 – Amsterdam

Gelegen in de Amsterdamse West aan de Van Hogendorpstraat 168 heeft Horatio 3 bovenwoningen gerealiseerd. de 1ste woning gelegen op de eerste en helft van de tweede etage, de 2e woning gelegen op de helft van de tweede en derde etage en de 3e woning gelegen op de vierde etage met dakterras. 

Het bovenstuk bestond bij aankoop uit een dubbel bovenhuis en studio die zonder vergunning short-stay verhuurd werd. Na aankoop heeft Horatio het bovenstuk 3 zelfstandige woningen van gemaakt waardoor wij 2 woningen aan de stadsdeelvoorraad hebben toegevoegd. 

OPLEVERING: 
Opgeleverd in 2016

 

KENMERKEN:

Project oppervlak: ca. 150 m²
Aantal eenheden: 3
Aantal verdiepingen: 4
Buitenruimtes: 1

EXTRA’S:

Dakterras. 

Locatie

Gelegen nabij het Westerpark, de Wittenkade en het Frederik Hendrikplein in de Amsterdamse Westerparkbuurt.

BUURT:

Het Westerpark biedt een combinatie van een groene omgeving met fraaie architectuur, een bruisend nachtleven en een creatieve cultuur. In de gerenoveerde Westergasfabriek zijn er regelmatig exposities, markten en festivals. Daarnaast vind je er alternatieve winkels, uitstekende restaurants, een filmhuis, een brouwerij en een dansclub. Het nabijgelegen Museum Het Schip vormt het hart van een woonwijk met bakstenen gebouwen van de Amsterdamse School.

BETROKKEN PARTNERS