Van Hogendorpstraat 168 – Amsterdam

Gelegen aan de Van Hogendorpstraat 168 in Stadsdeel West heeft Horatio Vastgoed drie bovenwoningen gecreëerd middels een renovatie traject. De 1ste woning is gelegen op de eerste en de helft van de tweede etage, de 2e woning is gelegen op de helft van de tweede en de derde etage en de 3e woning is gelegen op de vierde etage en beschikt tevens over een dakterras. 

Het bovenstuk bestond bij aankoop uit een driedubbel bovenhuis en bovengelegen studio die zonder vergunning door de vorige eigenaar short-stay werd verhuurd. Na aankoop heeft Horatio in het bovenstuk drie zelfstandige woningen gecreëerd. Door deze renovatie hebben wij wederom twee woningen toegevoegd aan de woningvoorraad. 

OPLEVERING: 
Opgeleverd in 2016

 

KENMERKEN:

Project oppervlak: ca. 150 m²
Aantal eenheden: 3
Aantal verdiepingen: 4
Buitenruimtes: 1

EXTRA’S:

Dakterras. 

Locatie

Gelegen nabij het Westerpark, de Wittenkade en het Frederik Hendrikplein in de Amsterdamse Westerparkbuurt.

BUURT:

Het Westerpark biedt een combinatie van een groene omgeving met fraaie architectuur, een bruisend nachtleven en een creatieve cultuur. In de gerenoveerde Westergasfabriek zijn er regelmatig exposities, markten en festivals. Daarnaast vind je er alternatieve winkels, uitstekende restaurants, een filmhuis, een brouwerij en een dansclub. Het nabijgelegen Museum Het Schip vormt het hart van een woonwijk met bakstenen gebouwen van de Amsterdamse School.

BETROKKEN PARTNERS