Kuipers – Amsterdam

Gelegen in de Amsterdamse Pijp aan de Kuipersstraat 170 heeft Horatio een pand gerenoveerd.

Het bestaande pand bestond bij aankoop uit een beneden- en bovenwoning. Het pand was achterstallig onderhouden en had dringend wat aandacht en onderhoud nodig. Onder het pand is een kelderbak met nieuwe fundering aangebracht, de achtergevel is geheel vernieuwd waarbij de uitbouw op de begane grond plaats heeft gemaakt voor de oorspronkelijke tuin. Bovenop het pand is een opbouw gerealiseerd en het pand is voorzien van balkons en een dakterras.

Uiteindelijk hebben wij in dit prachtige pand negen zelfstandige woningen gerealiseerd welke allen beschikken over een energielabel A of B. Daarmee hebben wij hier zeven woningen toegevoegd aan de woningvoorraad. Dit pand aangehouden in onze verhuur portefeuille.

OPLEVERING: 
Opgeleverd in 2020

 

KENMERKEN:

Project oppervlak: ca. 370 m²
Aantal eenheden: 9
Aantal verdiepingen: 6
Buitenruimtes: 5

EXTRA’S:

Alle woningen beschikken over een energielabel A of B. 

Alle huurders zijn young urban professionals.

Locatie

Gelegen nabij het Sarphatipark en de Amstel in de Amsterdamse Pijp. De Pijp is onderdeel van stadsdeel Zuid.

BUURT:

In de smalle straatjes van het alternatieve De Pijp vind je tal van oosterse eetgelegenheden, traditionele pubs en cafés met terrasjes. Op de Albert Cuypmarkt verkopen de kraamhouders Nederlandse specialiteiten zoals haring en stroopwafels. Bij de Heineken Experience in een voormalige brouwerij ontdek je aan de hand van multimedia de geschiedenis van het bierbrouwen en kun je aan proeverijen deelnemen. Het Sarphatipark in de buurt beschikt over Engelse tuinen met vijvers en gazons.

BETROKKEN PARTNERS