Nassaukade 35 – Amsterdam

Gelegen aan de Nassaukade 35 te Amsterdam heeft Horatio een grachtenpand uit de 20ste eeuw aangekocht. Dit pand bestaat uit één benedenwoning en vier bovenwoningen. Bij aankoop was dit pand achterstallig onderhouden en stond het gedeeltelijk leeg.

Horatio is na aankoop gelijk gestart met het renoveren en verduurzamen van de vier bovenwoningen in dit pand. Wij verduurzamen de woningen door ze te isoleren, nieuwe kozijnen voorzien van HR++ beglazing aan te brengen gevels te isoleren en  wtw ventilatiesystemen te installeren. Daarmee zijn we tot A+ energielabels gekomen.

Buiten het verduurzamen worden de appartementen gelijktijdig ook grondig gerenoveerd. Zo worden de woningen voorzien van nieuwe badkamers, moderne keukens, vloerverwarming en visgraat vloeren. Alle authentieke details zoals ornamenten plafonds, kamer-en-suite deuren en bestaande schouwen proberen wij  te behouden.

Voor meer updates over dit project verwijzen wij u naar onze social media kanalen.

OPLEVERING: 
Prognose september 2023

 

KENMERKEN:

Project oppervlak: ca. 375 m²
Aantal eenheden: 5
Aantal verdiepingen: 5
Buitenruimtes: 5

EXTRA’S:

Grachtenpand met tuin, balkons en een dakterras. 

Locatie

Gelegen aan de Singelgracht in de Staatsliedenbuurt, nabij het Westerpark, het Frenderik Hendrik plantsoen en de Jordaan. BUURT: De Staatsliedenbuurt is levendige Amsterdamse buurt in het stadsdeel West. De buurt ligt ten zuiden van de Haarlemmertrekvaart en ten westen van de vaarroute Singelgracht – Kattensloot – Kostverlorenvaart

BETROKKEN PARTNERS