Singel 29 – Amsterdam

Uitzonderlijk grondig gerestaureerd, gemoderniseerd en verduurzaamd (A++) 17e-eeuwse grachtenpand – met guesthouse in de omsloten stadstuin – gelegen aan het Singel nabij de Koepelkerk.

Met zijn klassieke gevel, statige entree en fenomenaal uitzicht over het water, is dit grachtenpand de perfecte gezinswoning aan de gracht, 5 slaapkamers, 5 badkamers en prachtige uitzichten in het centrum van Amsterdam. Tevens is er ook de mogelijkheid om een uiterst representatief kantoor aan huis te hebben, de kamer in het souterrain aan de voorzijde beschikt over een eigen entree vanaf het Singel, een separaat toilet, en heeft middels een openslaande deur toegang tot de eetkeuken. Het guesthouse in de tuin biedt de mogelijkheid voor een prachtige private gym en gastenverblijf. Uiteraard is dit pand gelegen op eigen grond en voorzien van een nieuwe fundering. 

 

OPLEVERING:
Prognose augustus 2025

 

KENMERKEN:

Energielabel: A++
Woonoppervlak: ca. 370 m²
Aantal eenheden: 1
Aantal verdiepingen: 4
Buitenruimtes: 2

EXTRA’S:

Rijksmonument met tuin en terras. 

Locatie

Gelegen aan de westelijke Grachtengordel, nabij het centraal station en de Haarlemmerstraat.

BUURT:

Het grachtenpand is gelegen aan het Singel, een van de hoofdgrachten in het centrum van Amsterdam. Op loopafstand vindt u tal van voorzieningen alsmede het royale winkelaanbod, het damplein, de Jordaan en de Haarlemmerstraat. Verder is de bereikbaarheid zeer goed te noemen: het centraal station van Amsterdam ligt op enkele minuten loopafstand en voor de deur kunt u in de sloep stappen voor een ontspannen ritje over de grachten.

BETROKKEN PARTNERS