Singel 29 – Amsterdam

Gelegen in de Amsterdamse binnenstad aan het Singel 29 heeft Horatio Vastgoed een zwaar achterstallig Rijksmonumentaal pand aangekocht.

Op de begane grondverdieping zat bij aankoop een kantoorruimte in het driedubbel bovenhuis een woning. De fundering van dit pand alsmede het achterhuis waren in zeer slechte staat en moesten daarom vernieuwd worden. Die werkzaamheden zijn inmiddels afgerond en momenteel is Horatio druk bezig met de restauratie van dit prachtige 18e eeuwse pand. Na restauratie zal hier een prachtig duurzaamd verbouwd familiehuis staan voorzien van vijf  slaapkamers, vijf badkamers, een ruime stadstuin, een modern achterhuis en dakterras met adembenemend uitzicht op de Dominicuskerk.

Met deze restauratie draagt Horatio zijn steentje bij aan het duurzaam behoud van een Rijksmonument in de binnenstad van Amsterdam. 

OPLEVERING: 
Prognose december 2023

 

KENMERKEN:

Project oppervlak: ca. 370 m²
Aantal eenheden: 1
Aantal verdiepingen: 4
Buitenruimtes: 2

EXTRA’S:

Rijksmonument met tuin en terras. 

Locatie

Gelegen aan de westelijke Grachtengordel, nabij het centraal station en de Haarlemmerstraat.

BUURT:

Het grachtenpand is gelegen aan het Singel, een van de hoofdgrachten in het centrum van Amsterdam. Op loopafstand vindt u tal van voorzieningen alsmede het royale winkelaanbod, het damplein, de Jordaan en de Haarlemmerstraat. Verder is de bereikbaarheid zeer goed te noemen: het centraal station van Amsterdam ligt op enkele minuten loopafstand en voor de deur kunt u in de sloep stappen voor een ontspannen ritje over de grachten.

BETROKKEN PARTNERS