SINT – Amsterdam

Horatio heeft een binnenstedelijke nieuwbouwproject gerealiseerd gelegen in de Amsterdamse Pijp aan de Sint Willibrordusstraat 105-111.

Bij aankoop betrof dit een garage in de plint onder 4 panden en twaalf leegstaande en  vervallen bovenwoningen. Na aankoop is het gehele woonblok gesloopt en heeft het plaats gemaakt voor een prachtig nieuwbouwcomplex bestaande uit twintig appartementen verdeeld over zes woonlagen. Daarmee hebben wij bij dit project acht woningen toegevoegd aan de woningvoorraad.

Bovenop het complex is voor de zestien bovenwoningen een gemeenschappelijk dakterras gerealiseerd. De vier dubbele benedenwoningen hebben elk een eigen binnentuin.

Alle woningen beschikken over een energielabel A en mede door het duurzame karakter van die nieuwbouwcomplex hebben wij besloten deze twintig woningen in portefeuille te houden.

OPLEVERING: 
Opgeleverd in 2020

 

KENMERKEN:

Project oppervlak: ca. 1369 m²
Aantal eenheden: 20
Aantal verdiepingen: 6
Buitenruimtes: 5

EXTRA’S:

Het complex heeft twee centrale entree’s met lift. Alle woningen beschikken over een energielabel A. 

Locatie

Gelegen nabij het Sarphatipark en de Amstel in de Amsterdamse Pijp. De Pijp is onderdeel van stadsdeel Zuid.

BUURT:

In de smalle straatjes van het alternatieve De Pijp vind je tal van oosterse eetgelegenheden, traditionele pubs en cafés met terrasjes. Op de Albert Cuypmarkt verkopen de kraamhouders Nederlandse specialiteiten zoals haring en stroopwafels. Bij de Heineken Experience in een voormalige brouwerij ontdek je aan de hand van multimedia de geschiedenis van het bierbrouwen en kun je aan proeverijen deelnemen. Het Sarphatipark in de buurt beschikt over Engelse tuinen met vijvers en gazons.

BETROKKEN PARTNERS