SINT – Amsterdam

Horatio heeft een binnenstedelijke nieuwbouwproject gerealiseerd gelegen in de Amsterdamse Pijp aan de Sint Willibrordusstraat 105-111.

De garage in de plint op de begane grond en de leegstaande twaalf vervallen bovenwoningen zijn gesloopt en hebben plaats gemaakt voor een prachtig nieuwbouwcomplex bestaande uit twintig appartementen verdeeld over zes woonlagen.

Bovenop het complex is voor de zestien bovenwoningen een gemeenschappelijk dakterras gerealiseerd. De vier dubbele benedenwoningen hebben elk een eigen binnentuin.

OPLEVERING: 
Opgeleverd in 2020

 

KENMERKEN:

Project oppervlak: ca. 1369 m²
Aantal eenheden: 20
Aantal verdiepingen: 6
Buitenruimtes: 5

EXTRA’S:

Het complex heeft 2 centrale entree’s met lift. Alle woningen beschikken over een energielabel A. 

Locatie

Gelegen nabij het Sarphatipark en de Amstel in de Amsterdamse Pijp. De Pijp is onderdeel van stadsdeel Zuid.

BUURT:

In de smalle straatjes van het alternatieve De Pijp vind je tal van oosterse eetgelegenheden, traditionele pubs en cafés met terrasjes. Op de Albert Cuypmarkt verkopen de kraamhouders Nederlandse specialiteiten zoals haring en stroopwafels. Bij de Heineken Experience in een voormalige brouwerij ontdek je aan de hand van multimedia de geschiedenis van het bierbrouwen en kun je aan proeverijen deelnemen. Het Sarphatipark in de buurt beschikt over Engelse tuinen met vijvers en gazons.

BETROKKEN PARTNERS